fbpx

JOBBA HOS OSS

Kontakt

För information och bokning:

Världens bästa jobb

Nu till sommaren 2021 söker vi både fartygsbefäl och däcksmän till våra båtar M/S Ellen af Harstena och M/S Svanö. Vi ett litet rederi och här får man göra det mesta. Gillar man att vara på sjön och ta hand om andra så har vi det perfekta jobbet. 

Ellen utgår från Fyrudden och Svanö från Arkösund. Boende kan ordnas genom oss vid Valdemarsvik (nära Fyrudden) eller ombord. Men bor du i närheten av Fyrudden/Valdemarsvik, Arkösund/Vikbolandet är det såklart väldigt bra.

Fartygsbefäl: Som befälhavare ansvarar du för passagerare, besättning och fartyg. Du skall förutom att framföra och manövrera fartyget säkert, även kunna arbetsleda din besättning. Tillsammans skapar ni upplevelsen för passagerarna. Du behöver som minst FB klass VIII inre fart behörighet (begränsad inre fart för M/S Svanö), Basic Saftey och Läkarintyg för sjöfolk.

Däcksman: Som däcksman har man flera olika uppgifter, dels är det du som lägger loss och fast vid avgång och tilläggning, dels tar du hand om passagerarna under turen, t ex informerar om säkerheten ombord och står i baren/caféet. För arbetet behöver man något som kallas Basic Saftey och Läkarintyg för sjöfolk. Har du inte dessa så hjälper vi dig med det.

Vi kör turer alla dagar i veckan och söker två skeppare och två däcksmän till respektive båt.

Skicka din ansökan till info@skargardskompaniet.se. Vi hoppas vi ses i sommar!