fbpx

JOBBA HOS OSS

Kontakt

För information och bokning:

Världens bästa jobb

Nu till sommaren 2023 söker vi både fartygsbefäl och däcksmän till våra båtar M/S Ellen af Harstena och M/S Svanö. Vi ett litet rederi och här får man göra det mesta. Gillar man att vara i skärgården och jobba med service så har vi det perfekta jobbet. 

Ellen utgår från Fyrudden och Svanö från Arkösund. Boende kan ordnas genom oss vid Valdemarsvik (nära Fyrudden). För att arbeta på Svanö som utgår ifrån Arkösund behöver man själv ha ett boende i närheten eller dagligen kunna ta sig dit själv.

Fartygsbefäl: Som befälhavare ansvarar du för passagerare, besättning och fartyg. Du skall förutom att framföra och manövrera fartyget säkert, även kunna arbetsleda din besättning. Tillsammans skapar ni upplevelsen för passagerarna. Du behöver som minst FB klass VIII inre fart behörighet (begränsad inre fart för M/S Svanö), Basic Safety och Läkarintyg för sjöfolk.

Däcksman: Som däcksman har man flera olika uppgifter, dels är det du som lägger loss och fast vid avgång och tilläggning, dels tar du hand om passagerarna under turen, t ex informerar om säkerheten ombord och står i baren/caféet. För arbetet behöver man något som kallas Basic Safety och Läkarintyg för sjöfolk. Har du inte dessa så kan vi hjälpa dig med det innan säsongen.

Vi kör turer alla dagar i veckan och söker två skeppare och två däcksmän för ett rullande schema på respektive båt.

Skicka din ansökan till info@skargardskompaniet.se. Vi hoppas vi ses i sommar!