fbpx

HYR EGEN SKÄRGÅRDSBÅT

SKÄRGÅRDSKOMPANIET

Hyr din egen skärgårdsbåt

Varför inte hyra en av våra båtar och skräddarsy turen efter dina önskemål?

Vi skräddarsyr er upplevelse ombord, vare sig det gäller företagsevent, konferenser, kurser och teambuilding eller privata arrangemang. Vi arrangerar event från 10 till 150 passagerare och är ni fler så hyr vi in andra båtar som passar er idé.

Charterturer och gruppresor kör vi längs Östgötakusten och ibland även ytterligare en bit mer norr ut. De hamnar vi vanligen utgår från är Valdemarsvik, Gryts Varv, Fyrudden, Tyrislöt, Arkösund, Oxelösund och Nyköping. Har ni något annat förslag så går det säkert att lösa också. Dessutom kan vi gärna hjälpa till med cateringförslag. 

Perfekt för olika aktiviteter så som:

FÖRETAGSEVENT

Kick off, skärgårdskonferens eller teambuilding.
Vill ni göra något lite annorlunda för er personal? Låt oss arrangera er företagskonferens eller grupparrangemang ombord på någon av våra båtar. Vi tar hand om allt från ledningsgruppen till hela företaget. 

Sång och musik!
Önskar ni ett trevligt musikarrangemang under er tillställning så har vi ett stort kontaktnät för den bästa underhållningen.

En härlig personalaktivitet eller kick-off för att lära känna och umgås med kollegorna i en annorlunda och avspänd miljö. Lite mingel med något gott att äta och dricka eller låta oss guida er genom skärgården.

BRÖLLOP

En båttur är ett romantiskt inslag mellan vigsel och kvällsaktiviteten. Vi hissar flaggspel och kanske vill ni smycka med blommor, björkar, sidenband etc. Snittar och bubbel går fint att avnjuta ombord. Som bröllopsbåt kan vi hjälpa er längs hela Östgötakusten. Populära platser att ha bröllopsfesten på är Mem, Husby säteri, Stegeborg, Fyrudden, Gryts Varv, Arkösunds hotell med flera. Ett skärgårdsbröllop med vigsel på Capella Ecumenica eller kanske på en slät häll i yttersta havsbandet?

SKOLUTFLYKT

Till havs finns det mycket att lära, se, känna, dofta och uppleva. Kanske ett strandhugg på Harstena för att utforska öns fauna och flora. För att sedan njuta av smarriga mackor, kyld dryck och fika ombord.

FÖDELSEDAGSKALAS

Kanske en 3-timmars tur med t.ex. plockbuffé, skaldjurslåda, tapasrätter och drycker, samt en smarrig efterrätt med nybryggt kaffe. Kanske ta med en trubadur eller guide, för att göra resan än mer till en oförglömlig fest.

SKALDJURSKRYSSNING

Ta med vännerna eller företaget på en skaldjurskryssning! Vi åker en rundtur i skärgården och kanske lägger vi till vid någon klippa för att avnjuta en riktig skärgårdsklassiker med räkor, havskräftor, krabbor, hummer och ostron. Det bästa som havet har att erbjuda samlat på ett ställe! 

Välkommen ombord!

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just er?