HYR EGEN SKÄRGÅRDSBÅT

SKÄRGÅRDSKOMPANIET

Hyr din egna skärgårdsbåt

Varför inte hyra en egen skärgårdsbåt och skräddarsy turen efter dina önskemål. Vi kan gärna hjälpa till med cateringförslag. Perfekt för olika aktiviteter så som:

Dagkonferens

Härlig personalaktivitet eller kick-off för att lära känna och umgås med kollegorna. Mingel med något gott att äta och dricka eller låt oss guida er genom skärgården.

Bröllop

Ett romantiskt inslag mellan vigsel och kvällsaktiviteten. Vi hissar flaggspel och kanske vill ni smycka med blommor, björkar, sidenband etc. Snittar och bubbel går fint att avnjuta ombord. Som bröllopsbåt kan vi hjälpa er längs hela Östgötakusten. Populära platser att ha bröllopsfesten på är Mem, Stegeborg, Gryts Varv med flera.

Skolutflykt

Till havs finns det mycket att lära, se, känna, dofta och uppleva. Kanske ett strandhugg på Harstena för att utforska öns fauna och flora. För att sedan njuta av smarriga mackor, kyld dryck och kaffe ombord.

Födelsedagskalas

Kanske en 3-timmars tur med t.ex. plockbuffe, skaldjurslåda, tapasrätter och drycker, samt en smarrig efterrätt med nybryggt kaffe. Kanske ta med en trubadur eller guide, för att göra resan än mer till en oförglömlig fest.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just er?